Egen bloggplattform

Se på dette! Etter flere år som av og på blogger har jeg endelig kvittet meg med blogg.no og flyttet meg over til egen plattform. Dette kommer til å bli litt rart og uvant i begynnelsen, men forhåpentligvis blir det bedre etter en stund. Utseendet på bloggen er det første og beste jeg fant, så kanskje det endrer seg om en liten stund, jeg må bare prøve å komme meg litt inn i hvordan dette fungerer, haha.

Jeg fikk dessverre ikke til å flytte over mine gamle innlegg, men jeg skal prøve igjen litt senere, kanskje jeg får til å snike det til på et eller annet vis. Hadde jo vært kjekt å fått med de over hit og.

Jeg håper dere kommer til å fortsette å lese bloggen, selv om jeg har byttet plattform og at dere kommer til å stortrives her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *