Nancykofte

Når jeg pakket kofferten for reisen min til USA fant jeg rimelig raskt ut at jeg måtte legge igjen strikketøyet mitt med Nancykoften igjen hjemme. Dette var jo ikke så veldig morsomt, siden jeg begynte å nærme meg slutten. Men, når jeg nå har kommet hjem igjen kan jeg endelig fortsette!

De siste dagene har jeg tilbrakt ved skrivepulten min med Netflix på iMac´n og strikketøyet i hendene. Det er så gøy når man ser at garnet former seg til et fint mønster på pinnene. Det er jo veldig kjekt å ha noe å finne på når jetlagen spiller meg et puss og jeg ikke blir trøtt før langt utpå natt.

Jeg er veldig fornøyd med fargevalget! Lilla er en av de fineste fargene jeg vet om og grått passer jo så fint til. Jeg tror denne kommer til å bli fin å bruke uansett hvilken årstid det er! Og den kommer til å passe like godt til jeans som turklær, selv om jeg ikke kommer til å bruke den på fjellet i frykt for at den går i stykker. Jeg har ikke brukt såpass mange timer og penger på å lage noe så fint, for at det skal bli ødelagt med det første.

Jeg gleder meg skikkelig til å kunne gå med denne kofta og vite at jeg har laget den helt selv! Jeg strikker den i Baby Merino fra Drops, så den kommer til å varme meg litt men ikke såpass mye at jeg blir glovarm. Forhåpentligvis er jeg ferdig om ikke så alt for lenge!

Strikker du, i såfall hva strikker du for tiden?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *