En liten update

Bloggen har stått stille siden midten av juni og det var ikke særlig mye action her inne før den tid heller. En liten update er på sin plass!

Jeg er ferdig med sommerturnusen på jobb så nå er det tilbake til å være tilkallingsvikar, noe som har sine positive og negative sider. Kjekt å bestemme selv når man må ha litt fri, men det er vanskelig og ikke vite hvor mye man kommer til å jobbe fremover for det påvirker jo lønna.

Våre kjære lille pusekatt ble dessverre påkjørt samme dagen som kjæresten kom hjem fra USA. Det var en berg og dalbane av følelser for hele familien den dagen. Det er noe som mangler hjemme hos mamma, det er ikke en søt liten pelsdott som følger oss rundt og underholder oss. Han hadde et veldig fint liv hos oss og heldigvis døde han raskt etter han ble påkjørt så han slapp pining.

Verdens beste TP! ♥

Jeg har fått tilbakemelding på søknaden min om å gå videregående igjen og sånn som ståa er nå står jeg på venteliste som nummer 31. Så for at jeg skal kunne komme inn må egentlig en hel klasse takke nei. Det blir nok et friår til på meg. Bedre lykke neste år!

Jeg har også flyttet ut fra barndomshjemmet (enda en gang)! Nå leier jeg en leilighet her i bygda, ikke langt fra både jobb og butikk. Mamma er bare ti minutter unna hun og, haha. Leiligheten ble pusset opp i fjor, så den er veldig fin. Det er stue og kjøkken i et, en liten gang, et stort soverom og et akkurat passe bad. Jeg må på IKEA en tur for å handle noen møbler og diverse som mangler, men jeg synes leiligheten begynner å ta sin form! Kommer med en «apartment-tour» når alt er i orden!

Sånn, da er dere litt oppdatert på hva som har skjedd i livet mitt den siste tiden. Bloggutfordringen jeg er med på har startet opp igjen etter sommeren, så nå blir det forhåpentligvis litt liv i bloggen igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *