Måneden som gikk // August 2017

Dette startet egentlig som en «uken som gikk» spalte, men jeg har endret den til måneden siden det ikke skjer så mye i løpet av en uke som det gjør på en hel måned!

Månedens høydepunkt:

Det må definitivt være å flytte hjemmefra! Endelig har jeg et lite krypinn som jeg kan kontrollere helt selv, dekorere som jeg vil og ha ansvar for. Sier ikke at det ikke er koselig hjemme hos mamma, men det føltes ikke helt rett å bo der i en alder av 23 år, haha. Det er fortsatt noen småting som mangler, men det får bli litt etter litt.

Den 20.august fylte jeg 23 år, så jeg og kjæresten var i Trondheim en tur! Vi lå på hotell, var ute på byen med bestevenninnen min og koste oss med en bedre middag på selve dagen. Selv om regnet pøste ned i favorittbyen min, kunne jeg ikke bedt om en bedre feiring!

Månedens nedtur: 

Det må nok bli at dagen etter innflytting lå jeg rett ut med feber og streptokokker. Det var ikke særlig godt for å si det sånn. Jeg spiste bare iskrem i to-tre dager, så det var godt å endelig få i seg noe ordentlig mat etter det! Skulle egentlig på jobb de dagene og, men det klarte jeg selvsagt ikke. Det var vanskelig nok å stå oppreist lenge nok for å tatt seg en dusj!

Månedens bilde: 

Mine to favoritter og middagen jeg og kjæresten slukte i oss på bursdagen!

Månedens sang: 

Place We Were Made – Maisie Peters.

Månedens tv:

Både i juni, juli og begynnelsen av august var det Criminal Minds det gikk i hos meg. Nå har jeg sett ferdig absolutt alt som ligger ute på Viaplay, altså 11 sesonger med seriemordere og andre gale folk, haha. Når det ikke var mer Criminal Minds igjen på Viaplay gikk jeg over til HBO og Game of Thrones. Jeg er litt sent ute, men bedre sent enn aldri. Har nå akkurat begynt på sesong 4 og jeg angrer litt på at jeg ikke har sett på dette før, haha.

Månedens tanke: 

Jeg har tenkt mye på hva jeg skal bli når jeg blir stor denne måneden. Jeg hadde jo egentlig slått fra meg hele tanken med å gå sykepleien siden jeg ikke er så interessert i å jobbe kveld, helg og helligdager. Men, etter litt snakk med flere kollegaer har jeg vel kommet frem til at det går helt fint å jobbe turnus frem til jeg får barn og eventuelt videreutdanne meg da. Vi får se hva jeg finner ut til slutt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *