Om meg

Navn: Sunniva Gravem
Alder: 23 år
Fra: Tingvoll
Status: I et forhold

En sensommerdag i 1994 kom jeg til verden. Mine tre første leveår bodde jeg sammen med mamma, pappa og storebror på Meisingset. Deretter flyttet jeg og mamma til Tingvoll. Mamma fikk seg ny kjæreste og jeg fikk meg en lillesøster. På Tingvoll gikk jeg mine ti år på grunnskolen, før jeg begynte på medier og kommunikasjon på videregående i samme bygd. Etter mye frem og tilbake fullførte jeg videregående med generell studiekompetanse våren 2014.

Høsten 2014 flyttet jeg til Trondheim og studerte grafisk design på NKH. Når jeg først flyttet dit slo depresjonen meg hardt i trynet, men jeg kjempet tilbake og vant. Jeg forelsket meg totalt i byen og storkoste meg de to årene jeg bodde der. Finere by skal man lete lenge etter. Noe av det jeg savner mest med Trondheim, er opplevelsene jeg hadde med bestevenninnen min mens vi begge bodde der. Lange netter og solfylte dager.

I februar 2016 sluttet jeg på skolen og satte snuten hjemover igjen. Dette var en skikkelig nedtur for meg, da alle mine nærmeste venner er spredd utover andre steder i landet. Jeg begynte å ta vakter på sykehjemmet og prøvde å få dagene til å gå. En sen kveld kjedet jeg meg og bestemte meg for å sveipe litt gjennom Tinder bare for å noe å gjøre. Der matchet jeg med en kjekk amerikaner, som jeg falt pladask for. Nå har jeg kalt han min i et år og jeg kunne ikke funnet meg en bedre kjæreste. Problemet er at Norge ikke vil ha han, så han får ikke lov å være her. Jeg, familien hans og familien min kjemper med nebb og klør for at han skal få lov å være sammen med oss. Forhåpentligvis kan vi se tilbake på dette om noen år å tenke at det var hardt mens det foregikk, men vi er sjeleglade for at det er over. Jeg krysser i hvertfall fingre og tær.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *